PROJECT

Restyling website Modevakschoolvereniging Danckaerts

De website van Modevakschoolvereniging Danckaerts is toe aan een restyling. De uitstraling sluit niet meer aan bij de doelgroep en de informatie op de website wordt uitgebreid. Omdat de klant het lastig vond om de inhoud en het ontwerp vorm te geven, heeft zij RoetDesign ingeschakeld. De klant gaat deze website zelf bouwen.

Hoe pakken we dit aan?
Eerst willen wij de inhoud van de website duidelijk krijgen. Een handig hulpmiddel hierbij is het maken van wireframes.
Wireframes kun je zien als de bouwtekening van een website: een schematisch overzicht van de onderdelen die op een website aanwezig zijn zoals navigatie, indeling en inhoud. Er komt geen grafische vormgeving aan te pas. De focus ligt puur en alleen op de inhoud. Voordeel hiervan is dat je niet wordt afgeleid door de vormgeving en je je goed kunt focussen op de inhoud.

Om zo’n duidelijk mogelijk beeld te geven van de totale vormgeving zijn bewust meerdere pagina’s van de website uitgewerkt. Zowel van de wireframes als het grafische stuk. Verder heeft RoetDesign geadviseerd in kleurstelling en de selectie van stockfoto’s. Modevakschoolvereniging Danckaerts is erg blij met het eindresultaat.

Opdrachtgever: Modevakschoolvereniging Danckaerts