Over RoetDesign

RoetDesign is Petra Roet. Enthousiast, creatief, flexibel en veelzijdig.

Testimonials

Petra houdt zich bezig met het grafisch ontwerp en de communicatie van de UX Academy.  Petra weet in een visueel ontwerp precies de juiste snaar te raken. Komt met juiste oplossingen waar jezelf nog niet aan had gedacht. Onwijs behulpzaam en altijd klaarstaan voor anderen. Dat is Petra.

Anne Vroegop
Eigenaar UX Academy
Freelance UX Designer & trainer

Onze ervaringen met Petra zijn uitstekend! Zij voelt heel goed aan wat wij graag willen laten zien met onze website, niet alleen qua informatie maar ook qua sfeer. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Snel, punctueel en zeer vakbekwaam. Een aanrader dus!

Team Strandbad Paviljoen Edam

Petra is, tot mijn grote tevredenheid, vormgever van mijn boeken ‘Brood op de plank’ en ‘Leven met het water’. Het woord ‘vormgever’ doet haar te kort. Haar bemoeienis/betrokkenheid reikt veel verder dan alleen de grafische kant van het boek. Zij denkt mee hoe de inhoud zo goed mogelijk tot zijn recht komt en de boodschap zo duidelijk mogelijk verteld wordt. Bij Petra is de vorm dienend aan de inhoud. Zij is geduldig, consequent en buitengewoon nauwkeurig. Bovendien is zij betrokken, open en duidelijk in de communicatie en een rustgevende factor bij het ontwikkelingsproces naar het eindproduct. In de wereld van mannetjes en vrouwtjes die willen laten zien hoe geweldig zij kunnen vormgeven is Petra een verademing. Zij dringt haar mening niet op, maar werkt integer samen aan de totstandkoming van het product.

Jan Schild
Auteur en historicus Marken

Petra is een zeer zorgvuldige en secure grafisch designer met wie het heel prettig samenwerken is. Ze luistert heel goed naar de wens van de klant en vraagt net zolang door tot de kern van de opdracht helemaal duidelijk is. De communicatie gedurende de totstandkoming van producties is zeer zorgvuldig en weloverwogen. Petra rust niet tot het werk dat ze aflevert volledig foutloos en conform opdracht is. Ze kijkt daarbij ook buiten de lijnen van de opdracht. Als er naar haar idee tegenstrijdigheden of onjuistheden in de aangeleverde kopij van de opdrachtgever zitten, zal zij dit altijd eerst afstemmen. Bij haar is het werk in goede handen, de planning loopt als een klok en de communicatie is tijdig, open en prettig.

Brenda Blankendaal
Voormalig Strategisch Adviseur Communicatie – Intermaris

Het feit dat Petra inmiddels alle drie mijn websites heeft vormgegeven, zegt natuurlijk al veel. Haar nauwkeurigheid is ontzettend fijn voor een perfectionist als ik. Van één website heeft Petra ook de basis in WordPress gerealiseerd, de andere sites bouw ik zelf. De samenwerking met Petra is daarbij onmisbaar. Ze denkt mee met de dingen waar ik tegen aan loop en heeft binnen no-time een oplossing. Petra is een creatieve geest bij wie kwaliteit op één staat.

Marja Groot
Eigenaar Modevakschool Marja Groot
Secretaris Danckaerts Modevakschoolvereniging

Ik heb bij Petra de opdracht neergelegd om mijn logo, briefpapier, visitekaartje, website en flyer te maken. Daar ben ik alleen maar blij van geworden. Ze heeft duidelijk begrepen welke kant ik op wilde en dat is denk ik ook een sterk punt van haar! Ze vraagt en luistert met aandacht en zorgt daarmee dat het werk een professionele en creatieve uitstraling krijgt. Het is prettig om met Petra samen te werken.

Marianne Vlaar
Vlaar Administratie en Support